Oct 23, 2014

muffin nutella

Ain Fajar | 7:50 PM | 1Comments |
Assalamualaikum

lama menyepi dapur alam maya saya nie..kemudahan untuk meng update tak de..masa lapang juga dah terisi dengan oder dan melayan si kecik yang semakin membesar..dah lama tak syer resepi..rindu juga nak membaking untuk kepuasan diri sendiri..mencuba pelbagai resepi seperti dulu..semalam saya curi juga masa untuk mencuba resepi baru..resepi yang mudah sahaja.

resepi ni saya terjumpa di page kongsi resepi di fb..simple sangat dan bahannya pun sangatlah seikit..jom kita skodeng resepi dan rupa paras muffin comel tu..

 saya buat saiz kecik, comel je,senang nak ngap..dan kalau anak-anak makan mesti terus habis..kalau buat saiz yang besar makan sikit2 je..geram juga kadang tu..

 ok resepi saya cedok di page, boleh tengok pada gambar yang saya save di bawah.sangat mudah dan simple sangat..kalau anak-anak nak buat pun boleh.

mudah kan..cubalah rasanya pun sedap.

 semakin berkurang
daaaa tinggal sebiji je..cepat je abis..makan panas2 lagi sedap..rangup di luar lembut di dalam.

1 comment:

  1. wah, menarik mufin ni..sedap dan comel buat mufin kecil2..senang makan kan

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...