Apr 18, 2011

I Love My ........ Contest !!‎

Ain Fajar | 8:07 AM | 1Comments |

Ni la 1st time saya join contest.. pape pon terima kaseh kat kawan saya eda_ej yang sudi tag saya join contets ni.. kalau ade kawan2 yang nak join senang je.. klik kat banner kat atas tu ye..

Senang je nak sertai contest dari blog puan Nini D ni.. sume lengkapkan ayat je.. saya cuba ye.. Ni jawapan saya ---> I Love My Kitchen.. saya jawab cam tu sebab orang perempuan mesti berkait rapat dengan daporkan.. kalau sehari tak masuk dapor mesti tak sah.. jadi saya rase dapor pon berkait rapat dengan kehidupan puan Nini D..  hehheh.

Akhir sekali nak tag kat anymz

Jom la kawan2 kite join.. lagi ramai lagi seronok kan..
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...