Feb 27, 2014

Kelahiran Baru

Ain Fajar | 1:47 AM | 2Comments |
Assalamualaikum


Gambar c kecil ni adalah puteri saya yang ke-3. Alhamdulillah c kecil ni selamat di lahirkan pada 7 feb 2014 pd jam 11pm di hari jumaat..kelahiran puteri saya lebih awal dari deu dan tarikh yang doctor tetapkan. Deu 22/2/2014 penuh dgn no2 , tapi oleh kerana sy terpaksa besalin secara pembedahan di sebabkan da 2kali saya bersalin secara pembedahan..doktor tetapkan masuk wad pada 10/2/2014 dan bersalin pd 12/2/2014 tetap dgn no2 ..namun dengan izin allah, 7/2/14 saya da mula rasa sakit sejak dari pagi..namun saya abaikan sakit tu sebab saya fikir ianya cuma sakit biasa..tapi setiap jam dan makin lama sakit makit kerap dan kerap..sempat saya bersiap..selepas solat magrib baru minta en.abg anta ke hospital..sampai je hospital cek jalan dah buka 4cm dan terus bersiap2 untuk bersalin di bilik bedah..jam 10 lbh saya di bawa k bilik bedah..preper ape2 yang patut dan tantangan ape2 berkaitan..jam 11mlm selamat ank ke3 saya lahir..puteri ku..

Puteri saya yang ke3 ni Kami memberi nama Aisyah Sumaiyyah..kami cari nama islamik sikit..dengan harapan supayah sumaiyyah jadi anak yang solehah dan berjuang hidup matinya ke jalan Allah.

Masih di hospital..sedap dah tidur mengiring.

Puteri2 ku sayang..walaupun semua gegirl saya sangat bersyukur..

Di sebabkan saya mengandung, blog saya sunyi tanpa resepi yg saya cuba masak..saya kena mooning sicknes yang agak teruk..darah rendah kerap pitam, dan macam2 lagi yang tak kena..rasa malas je nak buat kerja dan Memasak..saya masak makanan yang saya teringin nak makan je.tambahan pula ladtop saya da di beri pada adik saya yang tengah belajar..in sya allah saya akan cuba aktufkan blog ni..rindu nak memasak dan aktif balik berblog.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...