May 7, 2013

tempahan minggu nie,

Ain Fajar | 1:05 AM | 1Comments |
Assalamualaikum

Minggu nie adalah minggu mengundi, hari penentuan siapa pemerintahan negara malaysia tercinta..keputusan sudah keluar, walau siapa pun yang memerintah negara, harapan rakyat malaysia bahawa negara ini terus maju, aman makmur dan semua rakayat terbela..setiap kejadian yang Allah izinkan semestinya ada hikmah di sebaliknya..Allah maha mengetahui, kita sebagai hambanya perlu sedar yang kita hanya sementara di Dunia yang Fana ini..yang Kekal selamanya adalah di Akhirat kelak..di sana kita semua sama sahaja.oklah siapa saya nak bercerita panjang tentang perkara ini.. jadi kita berbalik kepada tujuan N3 saya.

oklah bebalik pada oder yang sayaterima minggu  nie..di sebabkan hari mengundi jatuh pada hari ahad maka ramailah yang balik ke kampung. di kesempatan ini ada yang membuat makan-makan dan kenduri kendara..berkumpul dengan semua hli keluarga..sya menerima oder kek yang bertemakan baby shower..kek yang di oder tu adalah rainbow cake yang di saluti cream cheese dengan deco yang simple.

 mereka inginkan ada nama baby yang di lahirkan di atas kek, ini lah yang saya terfikir deco yang cute untuk baby girl dengan tema warna yang di ingini.

Qisya Damia nama yang di beri untuk anak yang lahir..cantik namanya. kek ni adalah ting kedua

yang tingkat pertama, simple je, nak cepat pun ye juga, sempat juga saya buat kasut baby sepasang untuk menunjukkan ianya adalah kek yang bertemakan baby shower..
terima kasih banyak2 pada yang sudi mengoder..semoga ianya menepati citarasa.

saya juga menerima oder cream puff inti cream kastard, dari kawan lama saya yang balik ke kelantan..tqvm.. alhamdulilah.




Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...