Oct 23, 2014

pink color

Ain Fajar | 7:56 PM | 1Comments |
Assalamualikum

Bila ank perempuan semestinya pink color yg menjadi pilihan..bg saya suka warna purple..kadang2 sy gabungkan kedua warna ni menjadi satu..akan menghasilkan warna yang sangat cantik..sejuk je mata memandang. Kebetulan ank sulung saya suke purple dan yg kedua suka pink..jadi yang ke3 ni saya gabungkan kedua2 warna..tapi jarang ade barang yang digabungkan. Jadi pink je lah yang jadi pilihan ci ibu..baju2 sumaiyyah juga banyak yang pink..


6bulan aisyah sumaiyyah dah mula naik woker, sampi la kini umur sumaiyyah dah masuk 9bulan dah laju di kesana kesini dengan wokernya..merangkak belum lagi..baru nak angkat badan..tak pe lah kan adik..lambat pun xpe janji adik sumaiyyah sihat dan membesar dengan bangga.



muffin nutella

Ain Fajar | 7:50 PM | 1Comments |
Assalamualaikum

lama menyepi dapur alam maya saya nie..kemudahan untuk meng update tak de..masa lapang juga dah terisi dengan oder dan melayan si kecik yang semakin membesar..dah lama tak syer resepi..rindu juga nak membaking untuk kepuasan diri sendiri..mencuba pelbagai resepi seperti dulu..semalam saya curi juga masa untuk mencuba resepi baru..resepi yang mudah sahaja.

resepi ni saya terjumpa di page kongsi resepi di fb..simple sangat dan bahannya pun sangatlah seikit..jom kita skodeng resepi dan rupa paras muffin comel tu..

 saya buat saiz kecik, comel je,senang nak ngap..dan kalau anak-anak makan mesti terus habis..kalau buat saiz yang besar makan sikit2 je..geram juga kadang tu..

 ok resepi saya cedok di page, boleh tengok pada gambar yang saya save di bawah.sangat mudah dan simple sangat..kalau anak-anak nak buat pun boleh.

mudah kan..cubalah rasanya pun sedap.

 semakin berkurang
daaaa tinggal sebiji je..cepat je abis..makan panas2 lagi sedap..rangup di luar lembut di dalam.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...