May 23, 2014

Tempahan bulan nie.

Ain Fajar | 10:23 PM | 2Comments |
Assalamualaikum.

Dah lama juga saya tak up date terutama oder yang saya terima..selepas pantang dan ade baby nie saya kena kurangkan mengambil tempahan sebab kena beri lebih perhatian pada baby..saya boleh buat oder bila baby tidur..alhamdulillah juga baby kalau tdo memang ambik masa yang lama hampir 4 jam juga..sempat la saya membaking..ok saya saje nak abadikan semua oder yang sempat saya snep.





Apam polkadot yang sangat comel tetap popular untuk pelbagai majlis. kepopulariti apam yang comel nie tidak menurut..pelbagai cara peresembahan yang kita tampilkan untuk pelbagai majlis..alahmdulillah saya mendapat oder apam polkadot nie secara berterusan.




 sedikit oder masa hari guru yang lepas 16 may 2014

lama tak buat kek karemel, kala ni saje buat bentk bunga..nak cuba loyang baru..bila tengok orang buat cantik sangat jadi teringi la juga.





wedding cake, ni steam buttercream dengan spans cake..saje nak try..alhamdulillah menjadi dan permakaan key sang ant cantik dan licim..nak buatnya pun judah sang at tai memerlukan ban yak masa untuk menlepa kek..apa istimewanya steambutercream ialah, ianya cantik, lebih cepat, lebih mudah dan ianya tahan lasak (tak cair).


spans kekwith butercream..kek yang simple tetapi menarik.. kek yang simple di jadikan kek hantaran.




cup cake bertemakan padang bola..yang dijadikan sebagai doogift.

 wedding cake, red velvet yang di salute dengan steambutercream.


weding lagi..spans coklat with buttercream..

okey ni je wat masa nie..minggu depan weding adik saya..nnt saya up date yang saya buat untuk weding adik saya..semoga ia di permudahkan.  amin..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...