Mar 17, 2013

Kek weding team biru

Ain Fajar | 7:52 AM | 0Comments |
Assalamualaikum

Minggu ni sy dpt oder kek weding lagi. .alhamdulillah ianya membatu saya mengasah bakat. .semoga saya bertambah mahir. .teringin nak buat kek yang cantik seperti orang lain..

Oder ni dari kawan lama saya..saya kawan sejak kecik laki..sebab ibu bapa kami berkawan.

Kek kawin tiga tingkat..kek yang saya buat adalah kek coklat di saluti dengan buttercream dan di hiasi dengam bunga foundan..dua tinggkat kek bulat..dan yang atas seksli cup cake..memang permintaan kawan saya mcm ni..

Tingkat teratas sekali.8biji cup cake..


Tingkat kedua.
Tingkat pertama..

Zoom sikit bungs foundant yang saya prsktis..lps ni nak up date lagi bunga rose dan bunga2 yang lain





Satu lagi cabaran baru bagi saya..sebelum ni orang oder bahulu kecik2 je..tapi kali saya 
Menerima oder bahulu ikan yang besar untuk hantaran pertunangan..ikan ni lebih kurang 12 inci panjang..nak buat tu senang je..bancuh2 lepas tu bakar..tapi tang nak kelurkan dari acuannya la yang susah sikit...takut teputus ekornya..oder yang saya terima bahulu ikan besar seekor..alamak..bila da jadi nampak togel je ikan besar seketoi..nampak kosong..bilabiasanya ade anak-anaknya..memandangkan saya tak acuan anak ikan saya hiasla dengan bahulu cermai dan sedikit bunga sebagai penyeri..harap2 tuan yang menpahnya tu berpuas hati..sebab ade sikit kecacatan...huhu..
Ok lah nanti up date lagi..

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...