Jun 16, 2013

oder kek

Ain Fajar | 7:25 AM | 2Comments |
assalamualaikum.

minggu lepas, minggu yang agak sibuk juga bagi saya..sebab jadual bertukar bila pak cik saudara saya meninggal dunia yang berpunca sakit Tibi..biasanya saya di bantu oleh mak tiri saya bila kuih muih memang mk tiri saya yang uruskan..saya pula ambil tempahan kek..minggu nie saya mengejar masa untuk siapan sample kek lapis serwak untuk sample..memandangkan bulan puasa tinggal hanya 3 minggu saya mesti edarkan sample secepatnya..namun ianya dapat dikawal..alhamdulillah..salam takziah buat mak tiri saya..

saya cuma nak up date oder sahaja, sebab badan nie cukup lesu je rasanya..c kakak pulak demam..hhhmmm


ni adalah antara sample kek lapis serawak untuk di edarkan minggu depan.
ade 9 jenis perasa yang berbeza dan untuk 11 orang yang sudi membantu saya menjualnya.

lolicoklat, yang di oder oleh kembar kawan sekolah saya..50batang untuk doorgif beday anknya.

kawan saya juga oder kek birthday untuk anaknya..xboleh nak deco lebih2 sebab kek kecil dan edible besar, lagi pula cheese kek tak boleh deco nak deco lebih2.

oder dari kawan sekolah saya, sambutan birthday untuk anaknya..kawan saya nak bawa ke sekolah..beday boy juga..deco simple jer..alahmadulillah kawan saya suke.


last minute oder..tapi regular costumer..jadi susah nak tolak oder nie..saya terima dengan senang hati.

ok lah nie jer..heheh 
 


2 comments:

  1. salam..

    hai ain..

    wah, bestnya banyak tempahan..em, takpe la ain..bersusah sekarang..bersenang-senang kemudian..misti banyak duit raya nanti..moga bisnes maju ya..

    ReplyDelete
  2. nampak sedap2 je kek tu.. pandai nya buat kek:)

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...