Apr 21, 2013

oder minggu nie

Ain Fajar | 7:29 PM | 0Comments |
Assalamualaikum.

minggu ni saya sedikit sibuk dengan oder yang datang serentak..dan buat saya lebih sibuk bila saya terima oder beday kek yang pertama kalinya bermain dengan foundan secara keseluruhannya..biasa saya buat bunga sahaja tapi ni sangat mencabar..maklumla orang tak pergi mana-mana kursus hanya bergurukan buku2 dan internet sahaja...teringin sangat nak ikuti kursus untuk upgread kemahiran. tapi masa dan kesempatan tak mengizinkan tambahan pula kebanyakkan kelas-kelas bakery tiada yang berhampiran..


inilah hasil kek yang saluti foundat..tema yang pelanggan saya inginkan adalah kartoon upin ipin..kek yang di minta adalah rainbow cake yang di lapis dengan cream cheese dan buahan segar..patung upin ipin tu..alahai gemuk semacam la..dan hidungnya pun terbesar..huhu..percubaan pertama...rata2 rakan-rakan yang melihatnya memuji kate cantik dan creatif..tak la kembang mana kan tapi banga la jugakan..ianya membakar semangat saya untuk terus maju dalam bidang ni...



antara oder lain..apam polkadot yang bercorak2 , kole kacang dan chocolate moist cup cake untuk doorgif dan yang lain adalah untuk  majlis kenduri arwah..alhamdulillah.

selain tu juga saya juga menerima oder lain

red velved cake di saluti cream cheese  kek beday untuk ibunya..
selain tu apam polkadot turut di oder untuk makan-makan sambutan hari lahir ibunya..selebihnya untuk di bawa ke kenduri kawin..untuk santapan orang yang datang membantu memasak..

terima kasih tak terhingga kepada kawan-kawan yang membari sokongan dan mengder..

bagi yang nak oder tu boleh juga yang berhampiran dengan saya kawasan Bagan Datok, Hutang Melintang Sabak Bernam, Sungai Besar dan Teluk Intak.

boleh hubungi saya 012-3111448 @ 05-6480190 (ain)

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...