Mar 4, 2013

oder kek kawin

Ain Fajar | 5:02 PM | 0Comments |
Assalamualaikum.

minggu lepas saya menerima oder kek perkahwinan buat adik kawan lama, kami kenal sejak umur kami 11 tahun dan sekolah menengah yang sama, kami berpisah selepas saya pindah sekolah tapi masih tusyen di tempat yang sama..bila selepas spm kami punberpisah lagi namun masih berhubung hingga sekarang..alhamdulillah...

last minit oder juga nie, 3 hari sebelum majlis kenduri kawan saya call nak oder sebab orang yang sponser kek adik dia cancel..huhu sabo je lah kan...jadi saya terima dengan senang hati dan buat mana yang termampu je..

ini lah hasilnya..saya buat dalam satu malam..waktu siang saya dah bakar kek, selepas isya' saya mendeco..ini je lah yang boleh tercapai yang sempat saya buat..kalau awal sikit boleh la buat bunga foundant bayak sikit bunganya..tema hijau, coklat dan cream..sy saje tmbh bunga pink supaya nampak berseri sikit..bunga keropok je..nk cepat..

tingkat atas


tingkat kedua

tingkat pertama.

kawan saya umi mastura, juga ade oder cup cake deco simple untuk majlis marhaban anaknya 40pc


dalam minggu yang sama saya juga menerima oder cup cake untuk majlis pertunangan dari insan yang saya tak kenali yang mewakilkan cikgu Hanifah kawan arwah mak saya.

tqvm besan cikgu Hansifah..cup cake dengan sedikit butercream dan sekuntum bunga keropok..simple dan cantik..

selain tu ade juga saya menerima oder tart telur dari kawan kerja kawan sekolah saya.
alhamdulillah syukur..semoga Allah mudahkan rezki saya...in sya Allah..


No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...