Dec 24, 2012

oder kek Perkahwinan

Ain Fajar | 5:51 PM | 3Comments |
Assalamualaikum

Hari ahad yang lalu sy menerima temPahan kek Perkahwinan cuP cake dan kek sebiji..oder dr adik kePada kawan sekolah..tak sangka juga dia berminat untuk sy yang sediakan kek kawinnya..dr bulan 10 lagi dia dah oder..saya baru buat kek weding nie 4 kali..layan gambar je la yer..

dari Pandangan dePan
dari Pandangan belakang

bersama Pengantin,
gambar Pengantin Potong kek xsemPan nak sneP, anak2 dah ajak balik..Pannaaasss..

tingkat Pertama
tingkat kedua

tingkat yg ke-3

yang ni Pulak, cuP cake untuk hantaran dari Pihak PeremPuan ke Pihak lelaki


cuP cake hantaran dari Pihak lelaki kePada Pihak PeremPuan.
kedua belah Pihak saya yang buat.


coklat gubahan bunga dalam bakul juga saya yang buat dari Pihak PeremPuan ke Pihak lelaki..

alhamdulillah..kerana Pihak Pengantin dan keluarga berPuas hati dengan hasil craf saya.
ade ke yang berminat leh call saya 012-3111448
tP area sabak bernam, sungai besar, teluk intan dan hilir Perak.
kalau yang jauh2 tu kenalah cas duit minyak..hehe

sePnjang minggu cuti sekolah terutama minggu cuti umum crismes, ramai yang oder bahulu laPis, untuk sumbangan kenduri sedare mare..alahamdulillah syukur saya terima oder 60biji bahulu laPis seminggu..memang agak sibuk macam diri sendiri yang nak kenduri..hehe

3 comments:

  1. semoga terus maju ain...cantek keknya tu..

    ReplyDelete
  2. Cantiknya deko! Warnanya pun memang menawan, kombinasi yang menarik!

    ReplyDelete
  3. seronok bila dtg ke blog ni...yang best tu ade resepi yg best2..sesuai untuk cinta hati...nanti jom la singah2 ke blog saya juga k...www.mysufisecret.blogspot.com
    kita sama2 kongsi ilmu >_<

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...