Apr 8, 2012

Happy Birthday to Syuhada

Ain Fajar | 8:15 PM | 1Comments |
Assalamualaikum..

n3 yang dah nak basi juga nie..tak berkesempatan nak update, dan satu lagi tenet nie tetibe je sejak akhir2 nie slow macam kura-kura..yang lagi tantion kadang2 tu tenet ni jadi macam biskut pulak kejap ada kejap tak ade..adoyai tantion je, malas nak ngadap lapy lama2 bila keadaan tenet yang macam tu..nak buka blog kawan2 yang lain pun tak boleh..tersekat2..ape la masalahnya nie..

Dah la, berbalik pada n3 yang dah lama nak update tapi terkesampaian..hari jumaat yang lepas sempat la saya dan en.abg luangkan masa untuk buat berday c kakak..bukan lama pun cuma nak amik gambar dan potong kek je..saje nak wat kenagan untuk hari mendatang..saya letak n3 kat sini pun adalah untuk kenangan juga..saje kepuasan diri sendiri..nanti bila kakak dah besar dia boleh baca dan tengok sendiri..
nie utk suke2 je..nanti dah paham tak leh buat lagi yer kakak dan adik..skrg ni bila cakap terus nangis nak juga..
kenangan sekeluarga..
bersama ibu..ibu hadiahkan kek je untuk kakak..sehari gak buatnya..oven kecik, loyang satu nak bakar selapis2 dan nak aising lagi..memang la sampai sehari..dah macam buat kek lapis je..

 kakak sibuk la bukak hadiah..tak ingat dah kek ana muslim yang ibu buat..walaupun harijadi kakak tetap beli 2..adik pun nak juga..klu tak ada yang merajuk..esok2nya berebut je..
nie hadiah dari aciknya (adik saya) nasibla acik man, kena beli dua kalau nak belikan ape2 untuk anak kakaknya..hehehe
 bukan satu je kakak dapat tapi 2 hadiah dari acik man nya..tapi yang nie satu je la leh kongsi.
memang kakak teringin nak khemah nie..malam tu siap nak tido dalam khemah lagi..hahaha lama2 tak selesa kuat juga..beriya sangat nak berkhemah..dah besar nnt leh la pegi berkhemah kat hutan ke gunung ke, suke lah janji selamat..

ape dari ayahnya pulak..
ni la hadiah dari ayahnya..nak sangat kolam..dulu dah beli dah kolam 10org leh masuk..tapi nak kena tukar air tu yang tak tahan tu..cepat koyak pulak tu..so beli je lah yang kecik. klu koyak ke bocor ke tak la ralat sangat nak beli lagi..tak tunggu balut dah , balik dari kedai je terus berendam..tiap petang dah jadi aktiviti dorang berendam..kalau tak gian dorg nak pg swimming pool...oklah leh juga hilangkan bosan..

cerita pasal hadiah, masa beday fina tak publish pun hadiah yang dia dapat sebab lambat dapat..takut nanti bila besar nanti bila dia baca n3 nie, mesti dia tertanya masa beday dia tak de hadiah ke? sebenarnya beday fina masa bulan 12 yang lepas ayahnya belikan basikal bila dia pandai mengayuh dan selalu berebut main basikal kakaknya..dan adik beradik en.abg bagi meja belajar..

1 comment:

  1. Assallamualaikum Ain.
    Oh kakak dah naik umurnya yer Jumaat lepas.. Selamat hari lahir kakak.. Semoga menjadi anak yang diinginkan oleh ibu dan ayah..
    Rajin Ain buat rainbow cake.. Naz tak terbuat lg kek ni. Tunggu mood rajin datang baru boleh buat projek..heheh..Cantik deco.

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...