Apr 13, 2011

Ain Fajar | 5:11 PM | 1Comments |
 


Assalamualaikum.

selama 4 bulan dapur alam maya ku lahir, ini buat pertama kalinya saya menerima award..terima kasih tak terhingga kepada naz kerana sudi tag my blog..saya sangat terharu..walau pun blog saya ni masih bby ada juga yg menghargainya..naz memberi saya semangat untuk terus berkongsi cerita dan hobi di alam maya ini..tq naz atas ingatan naz dan tunjuk ajar naz..
saya ni tak berapa pandai dlm main ternet ni, buta IT la katakan tapi zaman sekarang saya  kena buka juga pandangan saya kearah teknologi  yg menjadi  bahan utama dan terpenting dalam kehidupan demi masa depan anak2..so, sory la banyak2 coz lambat ambil awar ni..mmm nak kena jawab soalan dulu ek..tak jawab boleh tak? Hehehe cuba jugalah tak adil kan..
1. kena post balik linking kepada org yg memberi award  :
  • naz
2. berkongsi apa juatentang diri anda :
  • Seorang suri rumah sepenuh masa, berbakti kepada suami tercinta serta bertangungjawab mendidik anak2 menjadi insan solehah..
  • Saya kakak dan penasihat kepada adik2 yg sedang mencari hala tuju kehidupan masing2 lantaran tiada ibu tempat bergantung.
  • Saya sangat suka memasak dan membaking, sebab tu saya lahirkan blog ini dan kerana ibu dah tak ada untuk berkongsi minat dan kegembiraan memasak.
  • Bercita2 nak buka kedai bakery di samping menyambung cita2 arwah ibu saya. (insya allah)
  • Saya suka berteman dan bersahabat kepada yang sudi
  • Saya juga hamba Allah yang tidak sempurna, banyak lagi yang perlu dicari sebagai bekalan dunia akhirat.
3)Berikan kpd 15 blog lain yg baru ditemui
  • Ramai kawan2 blog dah dapat award ni, saya dah terlambat, so sesiapa yang nak ambil silakanlah jangan sugan-sugan ok..
Rasanya itu sajalah..nak bercuti balik kampung..lepas balik kampung saya bersiaran kembali..bay..bay..


1 comment:

  1. wahh.. tepok2 tangan.. tahniah dapat award.. sory ye ain, aku dah lame tak jengok blog ko..

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...