Nov 30, 2010

salam perkenalan

Ain Fajar | 4:11 PM | 2Comments |
assalaaaamualaikum.....
salam perkenalan...hari ni bermula la blog saya yang tak seberape ni...dah lama sangat teringin nak wat blog...saje la konon2 nak mengisi masa lapang....sambil2  tu leh la kongsi pengalaman dengan kekawan yang bakal sudi2kan menjengah ke rumah saya ni nnt.terima kasih pada chik coz banyak tolong ajar cam ne nak wat blog ni..akhirnya dapat jg saya memulakan n3 tanggal 1/2/2010..
tarikh ni sebenaryer sangat bermakna buat saya n en.abg..haaaa apa lagi hari pernikahan kami la....hari ni genapla 4thn kami jagi suami isteri.4thn dah yer xsdr pun, ank pun dah 2org..sedar tak sedar dah tua dah teman ni hihihi..bulan 12 ni  banyak gak sejarah dalam idup saya, salah satunya hari penikahan dan persanding saya dengan en.abg la..yg lain cerita lain kali yer...hari ni br  nak belajo..

haa ini lah gmbr family saya,amik masa raya thn ni...2org puteri kami, dorg ni suka wat aksi bla bergambar dua2 org gigit jari ish.. ish... yg sulung c kakak adliana syuhada 3thn dan adiknya allyana syafina 1thn..sorylah xdpt nak show gmbr kawin ada masalah teknikal...huhuhu, xpe thn dpn insya allah...
kepada en.abg happy anniversary yg ke4, semoga hubungan kita kekal ke akhir ahayat dunia akhirat..semoga kita akn hadapi rintang dan dugaan alam rumah tangga chewwwah....amiiiin. 

ok dulu untuk n3 perkenalan..semoga blog ni dapat manfaat utk kita semua...selamat berkenalan dan membaca...silalah komen ok caw cin cawwwwww

2 comments:

  1. selamat menjadi blogger n epy enibeseri.. hehehhehe.. =D

    ReplyDelete
  2. terima kasih chik...harap ko x jemu nak mengajo aku yer...

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...